Marina Bay

Tisdagen den 23e oktober började vi med att gå till Mustafa igen och denna gången var det lättare att hitta vattnet ;) Sedan tog vi en runda till ett av Little Indias foodcourts och åt lunch. Var dock svårt att välja eftersom det fanns ungefär 100 olika små ställen att välja på men det slutade med nudlar.
.
Efter det tog vi oss till Marina Bay för att titta på Marina Bay Sands mm. Vsrning, det kommer komms mångs bilder på samma byggnad :p Vi köpte biljetter till Marina Bay skypark för att se på utsikten, lyckades också skriva upp oss på en gratis rundvisning klockan 21.00.
.
För att komma ut i hamnen var man tvungen att ta en rulltrappa ner från hotellets lobby och så fick man gå igenom ett gigantiskt köpcenter med lyxbutiker. Marina Bay Sands shopping, Prada, Dior, Ferarri, Rolex ja listan kan göras lång på lyxen som fanns där. Vi kände oss något felplacerade med våra flipflops och ryggsäckar ;)


Utanför var det superfint




Emilia med Marina Bay i bakgrunden :)


Här är jag, nu ser man hur högt och stort Marina Bay är :)


Emilia och jag med MBS i bakgrunden


Går man utmed hamnen och över små broar kommer man till Singapores Merlion





MBS med en reflektion av solnedgången


På andra sidan om MB ligger Garden By the Bay, fin grön park med riktiga växter och påhittade träd, antar att det är konstverk. Vackert i alla fall :)



Världens största parisehjul, Singapore Flyer


Bsksida av MBS med solnedgång


Vi testade Thai Express och röd curry med kyckling, smaskens!


Ännu en bild på MBS, vi tycker det är så vackert!


Klockan 20.30 åkte vi med hiss 200 meter upp på Marina Bay Sands Skypark. Vilken utsikt, den borde alla få se på riktigt, så fint


Ännu en bild, Singapore Flyer vilken ser ganska liten ut nu ^^


21.00 var det dags för den guidade turen, hade vi inte tagit den hade vi inte fått se den berömda infinity poolen. Vi dock inte bada i den, vi fick vara där i 15 minuter och på andra hållet var det bubbelpooler med utsikt över staden. Poolen ligger 200 meter upp och har panorama utsikt över Singapore. Hotellet har ca 2560 rum, så ganska stort ;) Poolen hade man gärna tagit ett dopp i, eller vad säger ni?



Efter denna magiska upplevelse var det dags att åka hem till vårt lilla pyttiga rum i Little India. Bild på en liten del av hotellets lobby, ganska högt i tak




Postat av: Mormor o Massa

Känns bra att åter få se bilder från er, och följa allt intressant som ni får uppleva, man blir riktigt avensjuk och skulle vilja vara ung på nytt och fått uppleva allt som ni har möjlighet till. Bamsekram till dig vår lilla Sofie

2012-10-27 @ 13:51:53

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


  RSS 2.0
ForHair.se
Playman.se


Gratisbio.se