Resan är bokad!

Resan är nu bokad och det känns så bra! Vi har köpt flygstolar eftersom vi vill och ska åka runt en hel del. Vårt första mål på resan är Kambodja och Siem Reap, men vi har bokat flyg tur och retur till Bangkok. Det blev några tusenlappar billigare och så var det enklast eftersom vi ska avsluta vår resa i Thailand.
.
Den 20e september avgår vårt flyg från Kastrup/Köpenhamn till Bangkok och där kommer vi stanna en natt för att leta upp buss vidare till Siem Reap. Lite senare kommer en resrutt ;) Flyget hem avgår från Bangkok den 28 november och vi bokade med Qatar Airways, som för tillfället var bland de billigaste och bästa flygen.
Tur och retur med Qatar Airways ca 5500kr per person.
.
 Tumblr_logtz40xyk1qclkppo1_500_large


Ett nytt äventyr

Ni som har besökt bloggen tidigare vet att den användes till projektarbetet som jag (Sofie) genomförde tillsammans med en vän (Hanna). Vi har nu båda två slutat gymnasiet och valt att testa på helt nya saker. Jag hade tänkt att fortsätta att driva denna bloggen under mitt kommande äventyr, för jag ska nämligen ut och resa igen. 
.
Bloggen kommer att vara till för nära och kära, vänner och för de som är intresserade :) Det kommer förhoppningsvis bli regelbunden uppdatering under resan med text och bilder. Under den kommande tiden kommer jag att ändra om bloggen lite ;) hoppas ni vill vara med på mitt nya äventyr :)
.
166038_10151032004106259_501892411_n_large


RSS 2.0  RSS 2.0


ForHair.se
Playman.se


Gratisbio.se