Reserutten i Thailand

Idag är det bara en vecka till vi beger oss mot vårt stora äventyr, tänk vad tiden har gått fort. Vår långa nedräkning börjar nu närma sig sitt slut. Det känns spännande att vi verkligen snart kommer iväg!
.
Det kan ju vara dags att berätta vår planerade reserutt för er :)
1. Den 28e deember flyger vi från Kastrup --> Bangkok, där vi landar tidigt på morgonen. Vi hoppas där hitta ett billigt men bra inrikesflyg till Phuket, går inte detta finns alternativen tåg eller VIP bussar.
2. I Phuket kommer vi bo i Karon, där stanna vi till den 4e januari, sedan har vi  inte bokat något mer men har en klar bild över vilka platser vi vill besöka.
3. Den 4e januari beger vi oss till Muang Mai på norra delen av Phuket ön och där ska vi hälsa på barnhemmet som grundades efter tsunamin.
4. Vi tänkte ta oss ut till ön Koh Yao Noi, som är en liten ö med lite turister där vill vi uppleva ekoturismen och följa lokalbefolkningens vardag.
5. Koh Yao Yai, grannö till den föregående ön med fantastiskt landskap och natur.
6. Koh Phi Phi, en ö som drabbades mycket hårt av tsunamin och här hoppas vi kunna få mycket bra information till vårt arbete.
7. Koh Lanta, här finns en skola vi kan besöka om vi är där på rätt veckodagar, detta vet vi ännu inte.
8. Vårt näst sista stopp på resan är Ao Nang, Krabi är därifrån flyger vi sedan den 22a januari till Bangkok.
9. I Bangkok, huvudstaden kommer vi att vara en natt, (två dagar).
10. Natten den 24e januari flyger vi mot ett kallare Sverige igen och vi hoppas att vi har fått vara med om en helt fantastisk resa, nya erfarenheter och upplevelser.
.
A. Köpenhamn, B. Amsterdam, C. Bangkok, D. Phuket




Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


  RSS 2.0
ForHair.se
Playman.se


Gratisbio.se