Första boendet bokat!

Har nu suttit instängd i skolans aula med nationella prov i svenska B, vi har en liten matrast innan vi ska fortsätta. Tänkte då berätta en roligt sak för er, vi är verkligen jätteglada över det!
.
Ja rubriken avslöjar väll egentligen allt? Vi har nu bokat vårt första boende på resan och det känns mycket bra. Vi kommer att spendera de första dagarna på Holiday Village & Natural Garden Resort i Phuket. Ett ganska enkelt boende vilket ser mysigt ut på bilderna, vi kommer ha fullt upp på dagarna så det viktigaste är tak över huvudet och en säng att sova i på kvällen/natten. Detta är det enda boendet (förutom det i Bangkok) vi kommer boka innan vi ger oss iväg. Det är ju lite av en backpacking resa så jag antar att tjusningen ligger i att ta sig runt utan att ha planerat upp sig för mycket innan man ger sig iväg :)
.
Holiday Village och Natural Garden Resort Phuket - Standard BuildingHoliday Village och Natural Garden Resort Phuket - Standard RumHoliday Village and Natural Garden Resort Phuket - Standard BuildingHoliday Village and Natural Garden Resort Phuket - Standard Room
BildkällaNamn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


  RSS 2.0
ForHair.se
Playman.se


Gratisbio.se