The Royal Palace

Hejsan Svejsan :) Idag har det varit en fin dag med lite sol. På eftermiddagen promenerade vi till det kungliga palatset som ligger bara en liten bit ifrån där vi bor. Det var fantastiskt fint men det tycker jag i och för sig om alla tempelliknandebyggnader. Guldet och de så fint utsmyckade byggnaderna. Detvar nog 32 grader varmt och vi hade långa byxor och kofta på oss annars fick vi inte komma in, detvar varmt men helt klart värt det ;)
.
Silver pagoda med ett golv av silver inuti och buddha statyer i guld och klädda med diamanter.


En avdörrarna :)EmiliaJag


Vacker utsikt


Efterbeslket gick vi tillbaka och svalkade oss i poolen :) Efter ett tag blev himlen svart och det såg ut att bli ett rejält oväder så vi gick till vårt rum. Det kom några blixtar sen förvann det ganska snabbt.


På kvällen gick vi till vår nya favorit restaurang, de är extremt dåliga på engelska men maten är billig och god :) Testade deras vårrullar och de var goda, lite annorlunda för de hade jordnötter i dem. Och så testade jag deras fried rice och det var också gott, de använder mycket thai basilika i så det blir ganska starkt men gott!
Vi har också bokat hotell i Sihanoukville, frukost och pool. 100 kr per person och natt, det känns skönt att ha det klart :) sov gott ♥


Postat av: Pia

Ohh ! Vad spännande det är att se er bilder. Idag trodde jag inte att det skulle komma några, hade precis skickat hem morfar och då upptäckte vi nya bilder som han missade. Kram, kram, hoppas nya hotellet blir bra. Skulle vilja skypa någon gång men ni är svåra att lyckas träffa på .

2012-10-03 @ 20:33:26
Postat av: Sofie

Hihi va bra att ni tycker det :) Va synd att han inte hann se dem, ni får visa honom nästa gång! Det blir säkert bra, det låg liten bit från stranden men nära alla restauranger :)
Ska se, det går kanske ikväll? Annars tar vi det imorgon när vi har kommit till Sihanoukville. Kram kram, säg till Emma att skriva, jag saknar henne och er också såklart!

2012-10-04 @ 03:56:08
URL: http://projecttsunami.blogg.se
Postat av: Pia

Hej

Jag skall be henne skriva till dig. Vi kanske hörs ikväll vi får se......
Kram

2012-10-04 @ 07:16:26
Postat av: Mormor o Massa

Mycket intressant att se alla era bilder, inte de minst de från platser man hörde talas om på åttiotalet men aldrig har fått se. Det blir lite som en beskrivning av nutidshistorien. Det är också skönt att kunna se hur väl ni mår och att ni har det bra. KRAMAR från oss

2012-10-04 @ 16:54:55

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


  RSS 2.0
ForHair.se
Playman.se


Gratisbio.se