Singapore staden som aldrig sover

Det har inte gått att uppdatera bloggen under den senaste veckan, vet inte varför men nu gör vi ett nytt försök. Vill börja med att tacka er för kommentarerna, det är så kul!

Tänkte uppdatera er lite vad som har hänt sen sist, vi har nu lämnat Vietnam och Ho Chi Minh bakom oss. Vi är nu i Singapore reglerna och lagarnas land. Vi hade tänkt att göra inlägg med bilder och text men det går tyvärr inte att lägga upp bilder.
.
Tar därför bara och gör ett kort inlägg med lite text. Vi bor i little india där det kryllar av indier och det känns nästan inte alls som vi är i Singapore utan som vi istället har hamnat i Indien. Vi bor i ett litet rum i ett hotell som heter zenobia men det är mer som ett vandrarhem för frukosten får du själv tillaga. I måndags gjorde vi en heldagsutflykt till Singapore Zoo och det var något helt fantastiskt! Det var som om man gick i en regnskog hela dagen och så många fina djur. Det är helt klart värt ett besök om man åker till Singapore :)
.
Igår tog vi oss först till Mustafa shoppingcenter för att fylla på vattenförrådet, Little Indias Ullared skulle jag vilja kalla det. Sedan tog vi en sväng till ett foodcourt för att äta lunch, priserna ligger på 3 singdollar vilket är billigt för en måltid. Efter lunchen tog vi MRT till Marina Bay. Vi köpte biljetter för att åka upp till skyparken på Marina Bay Sands och skrev upp oss på en gratis rundtur. Vi utforskade det gigantiska shoppingcentret med lyxbutiker, gick runt hela hamnen, tittade på The Merlion, Marina Bay Sands och museet.Gick ockå en sväng till Garden by the bay och njöt av atmosfären och tittade in världens största parisehjul, Singapore Flyer.
.
Njöt av god thai mat innan det var dags att åka 200m upp i Marina Bay Sands! Vilken utsikt och vilket lyxhotel. Man ser hela Singapore och det var fantastiskt att se det på kvällen. Vi åkte upp 20.30 för den guidade turen startade 21.00 och på turen fick vi komma till infinitypoolen på toppen, 200m upp, 150m lång och 5m bred. Det var så vackert!
.
Idag ska vi bege oss till Sentosa och besöks underwater world och kanske njuta av sand och strand på Palawan Beach. Ha det bra och så hoppas vi att vi kan läggs upp bilder snart för vi har massvis :)
Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


  RSS 2.0
ForHair.se
Playman.se


Gratisbio.se