Jacob Ullsten nominerad till Svensk Hjälte 2011

Det finns så många människor runt o i Sverige och i världen som gör fantastiska saker för sina medmänniskor. Det är fantastiskt att läsa om, det är inspirerande och man blir ofta rörd över deras styrka och goda gärningar. Vi tänkte skriva om en speciell liten kille som har gjort stora saker!
.
Hans namn är Jacob Ullsten, han är 8år gammal och kommer ifrån Kungälv. I vintras efter att ha sett Svenska Hjältar Galan tömde han sin gröna spargris för att skänka pengarna till barnhemmet i Muang Mai, Thailand. Under våren ordnade Jacob en vårkonsert på fritids till förmån för barnhemmet. Hans kämparglöd och viljestyrka att hjälpa till tog inte slut där, på sommarlovet fick han också med sig tennisproffset Johanna Larsson. Hon skänker 20 USD per servess till barnhemmet.
.
Nu är Jacob nominerad till Svenska Hjältar 2011! Vi tycker att han är helt fantastisk och vi hoppas att han har inspirerat många andra, han har iaf inspirerat oss :) Vi önskar honom ett stort lycka till men i våra ögon är han redan en stor hjälte!
.
Läs Aftonbladets intervju här.
.
img
Bildkälla



Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


  RSS 2.0
ForHair.se
Playman.se


Gratisbio.se