Happy Walk, vandring för barnhemmet i Muang Mai!

Vet ni vilka Happy Walk är? Jag har läst och följt deras arbete en tid men har inte riktigt hunnit skriva om dem här även om jag har velat, ibland räcker inte tiden till. Men nu har jag tagit mig i kragen och gjort ett litet inlägg om dem.
.
Happy Walk är ett projekt drivs av Calle Wollgård, Christoffer Collin, Sofie Book, Sofia Hagström och Evelina Bodin. Projektet går ut på att de ska gå från Bangkok till barnhemmet i Muang Mai, det är en en vandringsträcka på 900km.
.
Varför gör de då detta?
Detta gör de för att samla in pengar till barnhemmet i Muang Mai, företag, familjer, ja vem som kan vara med och bidra i deras arbete genom att skänka en liten peng för varje gången kilometer. Allt går sedan till barnhemmet! Alla som är intresserade av arbetet kan följa det på deras hemsida och blogg.
.
Den 27e oktober är det dags för dem att flyga till Thailand och påbörja sin långa vandring! :) Vi önskar dem ett mycket stort lycka till och hoppas att allt kommer att gå superbra för dem. Tycker det är en jätterolig och fin idé som de jobbar med och vi ser fram emot att få följa arbetet ännu mer! :)
.
Hemsidan hittar ni här: http://www.happywalk.se/index.html
Bloggen hittar nu här: http://blogg.happywalk.se/#home
.
Det står mycket bra information så gå in och läs :)
.

Bilden kommer från Happy Walk!



Postat av: evelina bodin

Ohh gud va gulliga ni är som skriver om vårat projekt! Vi blev tipsade om er från en kille på Odd fellow. :) Det ni gör är beundransvärt också, ett stort lycka till! :)

2011-10-01 @ 21:14:49
URL: http://evebodin.blogg.se/

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


  RSS 2.0
ForHair.se
Playman.se


Gratisbio.se