Banana Beach

6e januari Hejsan alla där hemma! Idag tänkte vi att vi skulle hyra moppe och köra runt lite men tyvärr fanns det bara en och vi ville inte köra tre på en. Vi bestämde oss istället för att ge oss ut på upptäcksfärd, vi hade hört talas om en strand som hette Banan Beach så vi vandrade iväg för att hitta den. På vägen gick vi förbi många fina privata stränder och fick lov att gå ner på en och fota lite. Sedan fortsatte vi igen och hittade en djungelstig ner mot havet, vi gick ner på den och hittade en jättefin liten orörd strand och där vilade vi ett tag, sedan såg vi att det inte var långt kvar till Banan Beach. Nu har vi packat ihop våra saker för tidigt imorgon bär det av mot Phi Phi och Maya Bay. Hoppas allt är bra där hemma :)


Postat av: Annika

Hej!

Ser ut som om ni har det bra! Vi längtar också efter sol och härliga bad, särskilt när allt är så mörkt och grått hos oss. Vad roligt att besöket på barnhemmet blev så lyckat! Ha det så gott på öarna!

Kram Annika, Anders och Kerstin

2012-01-06 @ 19:24:01
Postat av: Emma

Hej på er!

Ser fint ut. Jag önskar att jag var där med dig Sofie.

Längtar efter dig....

Idag leker jag med mina julklappar, på tisdag börjar skolan igen och det skall bli ganska kul att få träffa alla kompisar igen för det har knappt varit några på fritids.

I måndags var jag och mamma och tittade på Alvin 3, den var kul.

Ha det så bra nu på öarna.

Mamma undrar hur länge ni stannar på phiphi.

kram Emma och resten av familjen.

Glöm inte att skicka mer bilder för det är kul att se.

2012-01-07 @ 11:52:17

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


  RSS 2.0
ForHair.se
Playman.se


Gratisbio.se