Last day in Phnom Penh

Hejsan Svejsan! Har precis skypat med mamma och Emma, att det ksn fungera :) Skulle egentligen sova men är inte så trött så jag lägger upp lite bilder feån dagen istället. Började dagen med att njuta av poolen och det fina vädret, idag var det lite sol tro det eller ej men det har det varit ganska lite av. Gick sedan för att äta lunch, nudlar idag igen men det är ju så gott. Efter lunchen skulle vi köpa färdkost till morgondagens bussresa men träffade istället vår nya vän från Singapore.
.


Emilia och jag med elefanten :)


Rushmore och jag


Vi gick en promenad och han visade oss tivolit och Naga World tror jag det heter. Det är casino, hotell och shoppingcenter men alldeles för exklusivt för oss men det var kul att gå en sväng där inne.
.
Utanför entren


Inne i lobbyn tror jag det var?!


Sen gick vi vidare, hittade ett tempel och ett annat fint hotell


Tivolit som ligger en liten bit bort


Vi gick sedan tillbaka till hotellet för att packa och duscha. La oss vid poolen för att läsa lite och efter en stund fick vi sällskap av Tobias (hotel manager) och en annan liten man som jobbar på hotellet, han har ett krångligt namn.Vi fick också se en vscker himmel


Och en vacker solnedgång


Hotellet har två pooler, en löngst ner och en på taket. Här kommer en bild på poolen längst ner sett från taket :)


Dagens kvällsmat var kyckling och cashewnötter


Tog en kvällspromenad och vi gick till en jättestor lekplats. Emma den skulle du tyckt om! Eller det tror jag i alla fall att du hade gjort för i mina ögon kommer du alltid vara min lilla bebis som älskar sånt, vi skulle gunga och leka tillsammans :) Kanske inte bästa bilden...


Imorgon åker vi till havet och Sihanoukville, det ska bli spännande och förhoppningsvis får vi bra väder och god mat. Love you ♥Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


  RSS 2.0
ForHair.se
Playman.se


Gratisbio.se