phnom penh

idag säger vi god morgon till ett disigt Phnom Penh! Vi ska gå och äta frukost ovh sen får vi se vad dagen bjuder på. Vi ska försöka orientera oss lite och kanske gå till ett tempel och utforska området som heter riverside.
.
vi har varit några dagar på barnhemmet i Kompong Thom och det var helt fantastiskt. Dr Castro och hans familj var helt underbara och barnen på barnhemmet var så söta och de tyckte om att leka med oss. Nyfikna och lite blyga :)
.
De tog oss med och visade Frida och Madeleines Feeding Center i Tapok Knong. Att åka till byn var som att förflyttas bak i tiden! Man måste se det med egna ögon för att kunna förstå det.
.
När vi lämnade Kompong Thom hade vi fått en egen liten filippinsk familj i Kambodja. Joy, Dr Castros fru sa att nu hade hon två döttrar till ovh vi har fått vår egen lilla extra mamma ♡ men sjölvklart saknar vi våra familjer hemma! ♡
.
Postat av: Pia

Hej
Vilka härliga bilder och så härligt att ni fått så mycket ut av detta. Hoppas nu att ni får se och uppleva mycket trevligt på er fortsatta resa och att ni träffar på trevliga människor på vägen. Kramisar....

2012-10-01 @ 07:46:55

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


  RSS 2.0
ForHair.se
Playman.se


Gratisbio.se