Mot Kambodja

Go kväll på er där hemma! Vi ligger i hotellrummet och myser lite efter en hel dags resande, vi började med att åka minibuss i fyra och en halv timme till poipet som ligger på gränsen till Kambodja. Sär fick vi fylla i papper och efter en stunds väntande fick vi visum, sen fick vi gå över gränsen samt gå igenom en massa kontroller. Varmt var det i alla fall!
.
Det verkade som allt var lugnt men så skulle vi ta it lite bath för det var enkelt att växla in till kambodjanska riel, för mig (Sofie) gick det bra men för Emilia tog automaten kortet :(( det ska vara spärrat! Efter gränsen fanns ingen buss, vilket var konstigt så vi träffade två andra backpackers som var villiga att sela taxi till siem reap med oss. Den ena från Japan och den andra från Israel, trevligt sällskap och sen kom till vårt hotell som vi hade bokat på agoda.
.
Det är jättefint och inte dyrt, precis som det ska :) imorgon ska vi åka med Mr.Min, vi läste om honom på nätet och han ska köra oss från/till och runt alla templena bland annat Angkor Wat. Blir en spännande morgondag :) hoppas bilderna kom upp innan, kram Sofie och Emilia



Postat av: Caroline

Hej Sofie
Kul att följa ert äventyr.
Ta hand om er!
Kram
Carro, Daniel, Emelia och Isabelle

2012-09-23 @ 21:54:52

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


  RSS 2.0
ForHair.se
Playman.se


Gratisbio.se